JapFest 2019

JapFest 2019 21.09.2019 09:00 до 22.09.2019 18:00

За 9-ти път ще се насладим на най-голямата автомобилна сбирка в страната и ще се докоснем до някои от най-вълнуващите и емблематични машини. Ентусиастите и любителите на японските класики се множат все повече, а пилоти в различни дисциплини все по-често предпочитат платформи от страната на изгряващото слънце.


Очаквайте да видите някои наистина бързи машини като Toyota Supra, Subaru Impreza, Honda S2000, Nissan Skyline и още и още. Ще има изненади, ще има награди и за всеки по нещо. Програмата ще се състои от серии по тайм атак и такива по дрифт. В края на съботния ден, ще усетите и адреналина от състезанията по права.


Jap Fest BG 2019 е насочен към публиката и затова ще има награди за публиката. Комплект от 4 броя джанти по избор от каталога на Dark-Wheels Plovdiv размер до 18″ и широчина до 9,5J. Двама посетители ще спечелят по един комплект гайки/болтове – 1 бр. спрей за почистване на джанти na Japan Racing – 1 бр. тениска на Japan Racing – 10 бр. тениски на #JapFestBG. Безплатна фото сесия за автомобил предоставена от We Built It Как да участвате? На входа на пистата ще се дават талони с които да гласувате за кола на публиката на шатрата на NS Custom Parts, наградите ще бъдат изтеглени измежду всички гласували, без значение за кого са гласували или дали гласът им е валиден.

Място на провеждане
Писта Дракон
Loading...