Jap Fest BG 2k22

17.09.2022 10:00 до 18.09.2022 18:00

Информацията се обновява и допълва периодично ;)


  За поредна година Jap Fest BG ще се проведе на познатата ни писта Дракон до с. Калояново, а датите са 17ти и 18ти септември. Приготвили сме ви изцяло нова програма и визия на събитието. С тазгодишното издание ще се върнем малко назад във времето, когато тези събития не бяха толкова комерсиални и се събираха фенове на марките от различните форуми. С тази цел премахваме всички рекламни шатри, за да осигурим повече място за паркиране за посетителите, а също така ще обособим голяма изложбена зона с над 100 автомобила, за която всеки който желае ще може да кандидатства предварително. Одобрените автомобили ще получат предварително пропуски с които да имат по-лесен достъп до обособената зона. Предлагаме и парко места в обособената зона за клубове, като на клуб се предоставят не повече от 4 места. Всички автомобили в изложбената площ и паркинга за клубове имат ангажимент да присъстват през целия съботен ден, в който сме подготвили Дрифт, Дрифт такси, Тайм атак такси и Екзотик такси. 


Какво ще представляват отделните “таксита”

Дрифт Такси -

Тайм Атак Такси -

Екзотик Такси -Видове паркинги и изложбени зони:

Паркинг "Изложители" (само в събота)" -заявка за изложител

Това е паркинг зона за предварително подбрани автомобили, за която всеки може свободно да кандидатства. С предварително одобрените кандидати ще се свържем в началото на септември месец за да потвърдят своето присъствие.


Паркинг "Клубен" - заявка за клуб

Заявените клубове ще могат да получат до 4 парко места и място за шатра 3х3 метра в тази зона. Заявката подлежи на предварително одобрение!


Паркинг "Публика" (вътре на пистата)

Паркинга за коли на феновете вътре на пистата ще е за над 200 коли, като търсим опции за още подходящи площи за допълнителни парко места. До вътрешните паргинги се допускат само японски автомобили!


Паркинг "Публика" (извън пистата)

Допускат се всякакви марки автомобили на посетители на събитието.


Платен паркинг

За първа година ще пуснем опция за предварително запазване на парко място в зоната за паркиране вътре в пистата. Таксата за такова парко място е 5 лева, важи само за съботния ден и се закупува предварително в комплект с входен билет.

Документи
Място на провеждане
Писта Дракон
Loading...